Masterclass Architectuur

Als je bent geïnteresseerd in architectuur, of als je op reis de mooiste gebouwen wil fotograferen is deze opleiding een goede toevoeging aan je kennis. Tijdens de cursus moet je met steeds andere manieren een gebouw in beeld brengen. Je arsenaal aan mogelijkheden die je kent wordt op deze manier uitgebreid. Op het einde van de opleiding heb je veel sneller gezien hoe je een bepaald gebouw in beeld moet brengen en wat de mogelijke alternatieven zijn.

Natuurlijk is voor elk soort van gespecialiseerde fotografie ook toegespitste apparatuur beschikbaar. Je krijgt er uitleg over, maar ook hoe je met je bestaande materiaal, toch een gelijkaardig resultaat kan benaderen.

En zoals altijd… veel oefenen. Hoe meer oefening, hoe beter je resultaat wordt. In het begin kijk je naar de grote fouten, maar hoe beter je word, hoe sneller je ook je kleine foutjes ziet. En dat komt het eindresultaat zeker ten goede.

En… bij architectuur fotografie hoort toch altijd een hele hoop nabewerking. Lijnen rechten, beelden samenvoegen,… dingen die je allemaal nodig hebt.