CVO De Verdieping

Corona en studiowerk voor fotografie. Het zit er nog niet in.
Toch maar besloten om de een online opleiding te volgen. Het is WordPress geworden.

Wil je weten wat er nog kan bij De Verdieping?

Mijn ervaringen:

3D Printen

Alleen voor 3D printen heb je eigenlijk een printer nodig. Een keer een model opsturen om door een printshop af te laten drukken is leuk. Maar beter heb je toch een eigen printer. En daartoe ben ik nog niet gekomen.
Maar ik weet nu in elk geval hoe je een 3D tekening maakt.

Fotografie

Zeer professionele opleiding. Mijn ‘hobby’ foto’s zijn echt wel veel beter geworden. Je leert aandacht hebben voor detail. En, met de juiste kennis kan je veel beteren foto’s maken. En ook werken met materiaal dat je zelf nooit allemaal kan kopen… je hebt het toch allemaal eens gedaan.
Ondertussen zit ik reeds aan 7 modules van dit interessegebied.

PowerBi

Eerste online opleiding. Het viel best allemaal mee.

WordPress

Tja, daar doe ik dit allemaal voor.